A ház az udvar felől Udvari hinta Az udvar Földszinti szoba Földszinti szoba Földszinti szoba 1. emeleti szoba 1. emeleti szoba Társalgó Felső szint Felső szint Felső szint Előtér Előtér Ebédlő Ebédlő Konyha és lépcsőház Konyha és lépcsőház Konyha és lépcsőház Konyha és lépcsőház Fürdőszoba Fürdőszoba Terasz Terasz

Orosháza-Gyopárosfürdő:


"Alföld gyöngye"-ként ismert üdülőhely. Orosházától 3 km-re gyönyörű természeti területen, festői környezetben, a tó partján épült a park- és élményfürdő.
Gyopáros jelképe az egykori víztorony. Ma Panoráma kilátóként funkcionál, innen csodálhatjuk meg a táj szépségét.
Welness-központ szolgálja az ide érkező vendégek pihenését, kényelmét. Az élményfürdőben hét kültéri és beltéri medence található. Pezsgő medencék, sodrófolyosó, zárt és nyitott csúszdák teszik még izgalmasabbá a kikapcsolódást.
A szauna parkban: finn, gőz, aroma, infra, és fényterápiás szaunák segítik az egészség megőrzését. Szauna után jól esik a hideg vízben, vagy pezsgőmedencében csobbanni.
Különböző masszázsok segítik az ellazulást, relaxációt. Szolárium, fodrászat, manikűr, pedikűr is a vendégek rendelkezésére áll.
Az alkáli-hidrogénkarbonátos víz mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus, izületi és nőgyógyászati panaszok gyógyítására alkalmas. Balesetek, műtétek utáni felépülésben segít a fiziko-elektro és balneo terápiás kezelés. A gyógyászati központban szakorvos csapat segíti a betegek mielőbbi gyógyulását.